Siivouspalvelut kaikkiin tarpeisiin Keiteleellä ja lähikunnissa

Kaikki yhteystietomme

Keiteleen AK-Palvelut Ky tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita myös muille kuin ikäihmisille. Ammattitaitoinen siivoustiimimme ja heidän palvelunsa ovat yksityis- ja yritysasiakkaiden käytettävissä Keiteleellä ja sen lähikunnissa. Siivoamme muun muassa yksityisiä koteja, yritysten tiloja sekä erilaisia laitoksia. Tarjoamme myös perusteellista siivousta esimerkiksi muuttojen yhteydessä. Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi siivouspalvelu!

Kodit

Tarjoamme siivouspalveluitamme yksityisiin koteihin. Voit
hyödyntää palveluitamme kertaluontoisesti esimerkiksi syyssiivouksen yhteydessä tai voit tilata säännöllisen, vaikkapa viikoittaisen siivouksen. Perustavanlaatuisissa siivouksissa, esimerkiksi muuton yhteydessä, voit saada ulkopuolisesta avusta erityisen hyödyn antamalla ammattilaisten käyttää tehokkaita aineita ja oikeanlaisia työkaluja, jolloin puhdistus tulee tehtyä erityisen perusteellisesti.

Yritykset

Saat meiltä myös kattavat, säännölliset siivouspalvelut yrityksesi
tiloihin. Olipa kyseessä toimisto- tai varastorakennus tai pieni tai suuri tila, me hoidamme homman. Toimimme tehokkaasti ja huolellisesti sekä huomaavaisella tavalla, häiritsemättä tiloissa mahdollisesti samaan aikaan tapahtuvaa työskentelyä.

Laitokset

Asiakkainamme on myös useita laitoksia, kuten muita
palvelukoteja, jotka ovat ulkoistaneet oman siivouksensa meille. Mikäli olet siis kiinnostunut oman laitoksesi siivouksen ulkoistamisesta, voit luottaa Keiteleen AK-Palveluihin. Meillä on kokemusta lukuisista ulkoistushankkeista sekä totta kai jatkuvasta oman palvelutalomme siivoamisesta.

Ota yhteyttä ja kysy!

Tarvitsetko ammattitaitoisia ja kilpailukykyiseen hintaan tarjottuja siivouspalveluita Keiteleen seudulla? Ota yhteyttä ja kysy siivouspalveluistamme lisää tai pyydä suoraan tarjous. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustomme lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä