Kotipalvelut arkea helpottamaan Keiteleellä ja lähikunnissa

Kaikki yhteystietomme

Keiteleen AK-Palvelut Ky tarjoaa asiointi- ja hoivapalveluita eli kotipalveluita helpottamaan ikäihmisten arkea ja elämistä Keiteleellä ja sen lähikunnissa. Tilaa itsellesi tai läheisellesi palvelu, jolla mahdollistat päivittäisten asioiden hoitamisen tai teet siitä sujuvampaa. Ota yhteyttä ja tiedustele palvelua! Vaikka tarvitsisit palveluita hieman kauempanakin, tiedustele rohkeasti hoivan mahdollisuutta.

Päivittäiset askareet

Iän myötä osa päivittäisistä ja aikaisemmin itsestään selvistä asioista saattaa muodostua yllättävän hankalaksi tai jopa vaaralliseksi. Vanhetessaan kaikille ihmisille tulee väistämättä tiettyjä liikuntarajoitteita, jotka voivat tehdä päivittäisten askareiden hoitamisen mahdottomaksi. Näissä kaikissa askareissa tarjoamme apua, ja omassa kodissa asuminen on mahdollista pidempään.

Kaupassa käynti

Monelle asiakkaallemme saattaa pelkkä kaupassa käynti olla palvelu, joka riittää ja jolla elämää voidaan helpottaa huomattavasti. Erityisesti talvisaikaan liukkailla keleillä voi kaupassa käynti olla hankalaa. Käymme asiakkaidemme puolesta kaupassa, heille parhaiten sopivaan aikaan.

Siivous

Kodin perusteellinen siivous on yllättävän raskasta fyysistä työtä, joka väistämättä hankaloituu ikääntymisen myötä. Siisteys on tärkeä tekijä terveellisessä elämässä, erityisesti herkillä tai sairailla ihmisillä. Tarjoamme perusteellista kotisiivousta, jolla koti pidetään jatkuvasti siistinä.

Kotiruokaa

Osa kotipalveluitamme on ruuan valmistus asiakkaan kotona. Valmistamme asiakkaan toiveiden sekä energian- ja ravintoaineiden tarpeen mukaista maukasta
kotiruokaa asiakkaan omassa keittiössä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kotipalveluistamme Keiteleellä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustomme lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä